Samsung Smart TV UE40ES6100 problema conectare la reteaua wireless (wifi)

Setează WIFI region cu valoarea A

O problemă destul de frecventă apare la update-urile de software de la Samsung și anume resetarea setarilor de la modulul wifi.

De obicei se rezolvă cu intrarea în meniul de service si modificarea setării WiFi Region la A.

12 comentarii

 1. Cosmin Răspunde

  Salut!
  Am aceeasi problema cu acest model tv.Ai gasit vreo rezolvare?
  O zi buna!

  • Constantin Autor articolRăspunde

   Salut Cosmin, am rezolvat-o cu un drum la service-ul Samsung de pe strada Nicolae Caramfil, Sector 1, București. M-a costat aproximativ 180 lei și mi-au înlocuit modulul Wi-FI. Dar nu am avut încotro și mi-am asumat acest cost (cam mare).

 2. Eugen Popescu Răspunde

  Am procedat după aceste indicații, am setat pe A și tot nu merge. In alte surse am găsit ca exista adaptoare wifi care se cuplează la usb dar sunt multe tipuri și nu știu care funcționează bine cu acest tip de tv. Cine știe asta?

 3. MELIND Răspunde

  Am aceeași problema fix din toamna lui 2017 , am încercat tot ce de poate. Am conectat tv smart la rețeaua de internet cu cablu!Funcționează, in schimb s -au șters anumite aplicații, YouTube, Facebook etc.Eu am schimbat si routerul. ..

 4. Florin Dinu Răspunde

  La mine a mers, din meniul de service modificati setării WiFi Region la A.
  Model Tv Samsung UE40ES6100.

 5. Lucian Ivan Răspunde

  si la mine a mers cu schimbare setare WiFi Region A…dar ma confrunt cu o alta problema …aplicatia HBO GO nu ruleaza….se deschide fereastra de conectare si asa ramane pe ecran negru…ce sa fie?

  • Constantin Autor articolRăspunde

   Da, din pacate hbogo pe acest model nu mai primeste update-uri de soft si nu mai poate fi reinstalat. 🙁

   • Lucian Răspunde

    Da…dar am platit pe el 4300 lei … meritam mai mult … nu cred ca politica asta de excludere a anumitor produse dupa o perioada de timp este corecta …am platit pentru ce…. pacaleala pe fata…rusinica tuturor companiilor care practica aceasta metoda… poluati planeta.

    • Constantin Autor articolRăspunde

     Samsung pune la dispozitie software-ul suport pentru HBOGO, dar fiecare producator de software in parte trebuie sa tina cont de compatibilitatea prouselor lor cu sisteme de operare mia vechi. Din pacate multe companii producatoare de aplicatii pentru TV nu sustin pe termen lung suportul pentru aplicatii si de aici si multele probleme.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.